Kiss Márta - Zsedényi Csaba: A behálózás művészete
- gyakorlati kalauz az internetes társkereséstől a társtalálásig
21/26

10.1 A szerző előszava

10. fejezet

Zsedényi Csaba

Informatikus mérnöki és menedzsment területen szerzett diplomát. Eleinte multinacionális cégek informatikai és üzleti stratégiai projektjein dolgozott elemzőként, tanácsadóként, de tevékenykedett marketing menedzsereként is távközlési cégnél. Később teljesen pályát módosított a férfi-női kapcsolat rejtelmeinek feltárása irányába.
Filozófia szakos egyetemistaként, illetve a pszichológiai különböző irányzatait tanulmányozva sokfajta tudással és gondolkodásmóddal ismerkedhetett meg. Sokirányú látásmódját a társkeresés és párkapcsolat témakörben kamatoztatta, ahol jelenleg trénerként és tanácsadóként dolgozik. Rendszeresen szerepel TV-ben, rádióban, újságokban, ő a Kulcs a nőkhöz címet viselő könyv szerzője.

Reflexiók férfi szemszögből

Folytatás tőlem, hogy a férfiúi aspektus, és a Randivonal konkrét használatával kapcsolatos meglátásaim se hiányozzanak.

A férfiaknak bizonyos szempontból sokkal nehezebb dolguk van az internetes ismerkedés kapcsán, mint a nőknek.  A hétköznapi életben is elvárás, hogy mi tegyük meg az első lépest a nő felé, szólítsuk meg, hívjuk randira, vállalva a nem is olyan ritka elutasítást. Nem lesz ez másképpen az interneten sem. Ha azt hiszed, hogy az online társkereső amolyan katalógus ahonnan csak kiválasztod a tökéletes társat, akkor rossz helyen jársz.
 Kiss-Péterffy Márta gondolatait nem ismételném meg. Amiket leírt, jó szívvel ajánlom férfiaknak is. Kibővítem azonban pár olyan szemponttal, ami férfitársaimnak lehet nagy segítségére.
21/26